Hej!

I den nya versionen av praktikplatsen, som du hittar om du väljer att växla version i ditt användarkonto, kan du göra följande om du har en behörighet på ett företag eller verksamhet i praktikplatsen, eller om du har behörigheten Regionadministratör:

1. Erbjuda platser

2. Redigera information i din platsannons

3. Ändra behörigheter i platsannonsen

4. Skapa ny platsannons

5. Skapa ny verksamhetsenhet

Det nya systemet är fortfarande under utveckling och nya funktioner släpps löpande. Du behöver växla till den "gamla" versionen om det är något som du inte kan göra i den nya versionen.

Se filmen om nya praktikplatsen för Verksamheter Klicka här