En platsannons är kopplad till en specifik skolform (Grundskola prao, Gymnasium/Vux Apl etc.) Det går att ha flera platsannonser för samma enhet om man tar emot elever/studenter från flera skolformer.

Om enheten saknas måste den skapas upp först! (en enhet kan tex. vara en avdelning på en förskola, äldreboende eller ett företag).

1. Gå till meny Administration – välj Verksamheter och Skapa platsannons.

2. Ange vilken verksamhetsenhet platsannonsen skall tillhöra. Följ flödet.

Tips! Det finns mer detaljerad information om platsannonser i Meny "Dokument" på praktikplatsen!