För att erbjuda APL/LIA/VFU plats i en platsannons finns det olika sätt:

Genom platsannonsen:

1. Välj meny Administration - Verksamheter - Platsannonser
  2. Ta fram platsannonsen och välj fliken "Platser"
  3. Klicka på knappen "Erbjud platser"
  4. Välj period (Apl, LIA eller VFU-veckor) där platser skall erbjuda
  5. Klicka på "Erbjud platser" knappen

Genom Meny verktyg

1. Verktyg - Platsplanering - Erbjud platser eller Erbjud platser på flera perioder
  2. Välj platsannons, det går att filtrera på praktikform, program, inriktning etc.
  3. Välj period (Apl, LIA eller VFU-veckor) där platser skall erbjuda
  4. Klicka på "Erbjud platser" knappen

Genom Erbjud platser länken på startsidan:

1. Klicka på länken - då hamnar man direkt i meny Verktyg för att erbjuda platser
  2. Välj platsannons, det går att filtrera på praktikform, program, inriktning etc.
  3. Välj period (Apl, LIA eller VFU-veckor) där platser skall erbjuda
  4. Klicka på "Erbjud platser" knappen