För att kunna lägga till behörigheten Praktikstöd/gruppansvarig behöver du själv ha en viss behörighet. Om du inte kan lägga till dessa behörigheter får du kontakta support@praktikplatsen.se

Lägg till Praktikstöd/Gruppansvarig för en grupp

Praktikstöd har möjlighet att hjälpa praktikansvarig i systemet men står inte med på följebrevet till verksamheterna. Praktikansvarig står i vanliga fall med på följebrevet.

Gruppansvarig kan hjälpa till i systemet och står med på följebrevet till verksamheterna istället för praktikansvarig.

1. Klicka på blå pilen bredvid utbildningsenheten. Välj Grupper.

2. Välj därefter aktuell Grupp och Behörigheter och följebrev.

3. Välj lägg till Praktikstöd eller Gruppansvarig.